Formovanie sa Európskej únie a jej inštitucionálna štruktúra - Mišúnová, Ema
Vývoj ekonomickej integrácie v západnej Európe. Piliere EÚ. Inštitúcie EÚ: Európska komisia, Rada EÚ, Európsky parlament, Európska rada, Európsky súdny dvor, Európsky dvor audítorov. Rozširovanie EÚ v r. 2004.