Vybrané aspekty offsetových obchodov - Knapik, Peter
Názory odborníkov a medzinárodných organizácií na netradičné obchodné operácie. Typológia výmenných obchodných operácií. Offsetové obchodné operácie a ich typológia: priame offsety, nepriame offsety, zmiešané offsety. Výhody a nevýhody offsetových operácií.