Tieňovania manažéra - manager shadowing - Kika, Marián
Čo je tieňovanie manažéra - charakteristika. Význam a prínosy tieňovania - prínosy pre podnik, prínosy pre manažéra, prínosy pre tieňujúceho. Činnosti a úlohy súvisiace so zabezpečením tieňovania. Úlohy podniku - spravidla útvaru ľudských zdrojov. Úloha manažéra (tieňovaného). Úloha tieňujúceho. Desatoro úspešného tieňovania.