Podmienečné áno Turecku - Schönwiesner, Roman
Snaha Turecka o vstup do Európskej únie. Brusel navrhuje začať prístupové rokovania, stanovil však prísne podmienky. Mnohé členské krajiny EÚ sú proti vstupu Turecka do únie. Turecko je ojedinelý prípad, veľká časť obyvateľstva EÚ má obavy z jeho vstupu do únie - dôvody. Vývoj a štruktúra tureckej ekonomiky.