O pravidlách stimulov sa rokuje už druhý rok - Jesný, Martin
Stimuly, ktorými Slovensko láka zahraničných investorov. Nevyhnutnosť prijatia novej právnej úpravy investičných stimulov vyplýva zo súčasného legislatívneho chaosu. Otázka o poskytnutí a výške stimulov. Aké stimuly použiť - rôzne názory ministrov. Dôležitá je aj forma stimulov. Pre investora je dôležité aj reálne vyplatenie stimulov - koľko a kedy.