[Slovak Telecom a EuroTel] - Andacký, Jozef
Z obsahu: Slovak Telecom a EuroTel o synergiách, Orange o deformácii trhu. Zákazníci budú tí, ktorí neprerobia na konsolidácii telekomunikačného trhu. Slovak Telecom je s prácou topmanažmentu EuroTelu spokojný. Téčko Deutsche Telekomu príde na Slovensko dvakrát. P. Prokopovič: Akcie EuroTelu chcel kúpiť aj T- Mobile. Malí operátori sa spájajú, aby mohli konkurovať veľkým. Prepojenie sietí - na rade je ST.