Dobrí duchovia sídlia v drakoch - Krno, Martin
Thajsko - krajina úsmevov, dobrého jedla, prírodných krás a bielych slonov. Známe budhistické chrámy opradené legendami. Najvyhľadávanejšie turistické stredisko - Bangkok - Mesto anjelov. Thajsko - krajina s nádhernými morskými útesmi, riekami s trhmi na člnoch a s dolinami s ryžovými poliami. Základné administratívne informácie o krajine.