Komentár k postupom účtovania pri zmene účtovnej sústavy - Pecháčová, Tatjana
Prehľad zákonov a nariadení o používaní jednoduchého a podvojného účtovníctva. Komentár k postupom účtovania pri prechode zo sústavy jednoduchého účtovníctva do sústavy podvojného účtovníctva a naopak.