Komentár k Zákonníku práce: Základné zásady a všeobecné ustanovenia - Rybárová, Mária
Zákon č. 311/2001 Z.z. z 2. júla 2001 Zákonník práce v znení zákona č. 165/2002 Z.z., zákona č. 408/2002 Z.z., zákona č. 413/2002 Z.z., zákona č. 210/2003 Z.z., zákona č. 433/2003 Z.z., zákona č. 461/2003 Z.z., zákona č. 5/2004 Z.z. a zákona z 20. mája 2004 (Antidiskriminačného zákona).