Miesto a úlohy bankového auditu v sústave audítorstva v Slovenskej republike - Cibáková, Beata
Vymedzenie pojmu audit. Charakteristika audítorstva vo všeobecnosti. Finančný audit. Ciele interného a operatívneho auditu.