Alterung der Bevölkerung Polens Statistisch-Demografische Aspekte - Zeliaś, Aleksander
Štatisticko-demografická analýza starnutia poľského obyvateľstva v rokoch 1990 až 1999. Priemerný vek. Obyvateľstvo v produktívnom a postproduktívnom veku. Prognózy. Starí ľudia.