[Trh s alkoholom] - Beer, Gabriel
Z obsahu: Upratovanie na alkoholovom trhu - nové, prísnejšie pravidlá zasiahli najmä notorických neplatičov daní. Najväčšie východoslovenské likérky sa zadlžovali, štát sa prizeral. Policajti zaknihovali úspechy, niekedy sa však nestačia čudovať. Slovenským liehovarom konkuruje dotovaný dovoz. Majitelia malých páleníc očakávajú oživenie garážovej produkcie. Na severe Európy sú vo vzťahu k alkoholu najprísnejší.