Tax compliance costs of companies in Croatia - Blažić, Helena
Rastúci záujem o zdaňovanie vyvolaných nákladov (compliance costs) v rozvojových krajinách. Príspevok je zameraný na daň vyvolaných nákladov v podnikateľských jednotkách, ktoré sú platcami dane zo zisku. Priemerná daň vyvolaných nákladov podniku. Štruktúra celkovej dane vyvolaných nákladov podľa typu nákladov.