Stavebné sporiteľne obracajú pozornosť na spoločenstvá vlastníkov bytov - Sedlák, Miro
Zo zlého stavu slovenského bytového fondu plánuje vyťažiť kompletné trio stavebných sporiteľní - Prvá stavebná sporiteľňa (PSS), a.s. Bratislava, Wüstenrot stavebná sporiteľňa, a.s. Bratislava a ČSOB Stavebná sporiteľňa. Starnutie slovenského bytového fondu. Potreba investovania do obnovy bytov. Produkty sporiteľní pre právnické osoby - spoločenstvá vlastníkov bytov. Medziúver a stavebný úver. Problematická prémia od štátu.