Zakladanie obchodných spoločností a družstva - Vajdová, Iveta
Pokračovanie príspevku o obchodných spoločnostiach. Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným. Založenie akciovej spoločnosti. Zakladateľské zmluvy a stanovy. Zápis do obchodného registra. Vzor vyplneného tlačiva.