Predaj podniku fyzickej osoby spoločnosti s ručením obmedzeným - Šlosárová, Anna
Právna úprava predaja podniku ( par. 476 až 488 Obchodného zákonníka). Definícia zmluvy o predaji podniku podľa Obchodného zákonníka. Prevod záväzkov a prechod pohľadávok. Daňové a účtovné hľadisko predaja podniku. Daňové a účtovné hľadfisko kúpy podniku. Predaj podniku z pohľadu DPH. Praktický príklad.