Model CAF alebo manažérstvo kvality v štátnej správe - Jurkovičová, Monika
Spoločný systém hodnotenia kvality (The Common Assessment Framework alebo model CAF 2002). Cieľom modelu CAF, je poskytovať jednoduchý a ľahko použiteľný koncept hodnotenia organizácií verejnej správy v krajinách Európskej únie. Štyri hlavné princípy modelu CAF. Výhody pre organizáciu aplikáciou modelu CAF. Pilotný projekt. Harmonogram multiprojektu.