Mikroekonomický prístup k vymedzeniu cieľa firmy - Ivanová, Eva
Makroekonomický pohľad na problém stanovenia cieľa firmy. Determinanty určovania cieľa firmy. Teória maximalizácie zisku. Manažérske teórie firmy. Behavioristické teórie firmy.