Marketing nestojí na místě - Veselá, Jitka
Marketingový plán a úspech firmy. Marketing firmy orientovaný na zákazníka, na uspokojovanie jeho potrieb prostredníctvom produktu. Nápady, inovácie a konštruktívne myšlienky obohacujúce marketingový plán. Desať doporučení pre úspešný marketing.