Batizmus ako integrovaný podnikový manažérsky systém - Blažej, Anton
Život a dielo Tomáša Baťu. Tomáš Baťa ako podnikateľ a manažér. Baťov sociálny systém. Podniková výchova v Baťových závodoch. Typické znaky Baťovho koncernu.