Kapitálová struktura podniku - Boukal, Petr
Pravidlá pre voľbu kapitálovej štruktúry. Pravidlo vyrovnávania rizika. Zlaté bilančné pravidlo. Pravidlo primeraného úrokového krytia. Pravidlo primeranej likvidity. Zhrnutie uvedených konštatovaní. Posúdenie rešpektovania uvedených pravidiel vo vybraných nemeckých podnikoch.