Dopravní obsluha území a její financování - Eisler, Jan
Krátka charakteristika dopravného systému ČR. Vývoj požiadaviek na osobnú dopravu. Upresnenie špeciálnych aspektov na osobnú dopravu v regiónoch. Súvislosti trhových princípov a ich aplikácia na dopravné služby a ich integrácia v dopravnom systéme. Modely financovania verejnej osobnej dopravy. Participácia štátu na dopravnej obslužnosti území.