Trh znalostí - Mládková, Ludmila
Riadenie znalostí ako najrýchlešie sa rozvíjajúci odbor súčasnosti. Mnohí manažéri pri zavádzaní znalostí narážajú na skrytý odpor pracovníkov, ktorý realizáciu ich plánov znemožňuje. Jednoduchým nástrojom, ktorý manažérom umožňuje riadiť znalosti bez toho, aby na túto skutočnosť upozorňovali podriadených, je tzv. trh znalostí. Fungovanie trhu znalostí. Budovanie efektívneho trhu znalostí.