Nevyhnutnosť zmien v štátnej politike cestovného ruchu na Slovensku ako nového člena Európskej únie - Gúčik, Marián
Medzinárodný cestovný ruch v roku 2002. Predpoklady Svetovej organizácie cestovného ruchu (WTO) v rozvoji cestovného ruchu v Európe. Politika cestovného ruchu v Európskej únii. Rezolúcia Európskeho parlamentu k cestovnému ruchu. Nevyhnutnosť zmien v štátnej politike cestovného ruchu na Slovensku.