Stratégia implementácie štandardov EÚ v oblasti finančného výkazníctva, účtovníctva a audítorstva - Burák, Emil
Informácia o medzinárodnej konferencii v Tatranskej Lomnici, v dňoch 28.-29. júna 2004. Závery pre Slovenskú republiku.