Hrozia nám lacné európske vína - Lesay, Juraj
Vínna kultúra sa nesie na slovenskom trhu v znamení dynamického vzostupu. Ponuka je širšia, rastie aj spotreba. Nízke ceny a kvalita zahraničných vín. Prichádzajú 3- a 5- litrové obaly. Ukladanie na regáloch. Stratégia predaja.