Uplatnenie kontrolingu krátkodobého majetku v hoteli - Vidličková, Ľubica
Spôsob využívania krátkodobého kapitálu je hlavným predpokladom finančnej a ekonomickej stability hotela. Finančný kontroling a kontroling krátkodobého majetku ako nástroje riadenia procesu využívania krátkodobého kapitálu. Kontroling zásob. Kontroling pohľadávok. Kontroling hotovosti.