Jak mluvit jazykem vrcholového vedení - George, Stephen
Profesionáli kvality si musia osvojiť finančný slovník vrcholového vedenia, aby ich návrhy boli prijaté. Sedem krokov, ktoré je nevyhnutné urobiť pre zlepšenie komunikácie s manažmentom.