Vytváření virtuálních týmů - Wilson, Shauna
Vznik a vytváranie virtuálnych tímov. Dôvody negatívneho postoja k virtuálnym tímom. Problémy z dôvodov chýbajúcich kontaktov tvárou v tvár. Určitú pomoc môžu poskytnúť softvérové programy. Infraštruktúra virtuálnych tímov. Technológie používané virtuálnymi tímami.