[Mikroekonómia] - Alexy, Július, 1926-2024
Recenzia na publikáciu V. Holkovej: Mikroekonómia Bratislava, SPRINT, 2003. Charakteristika a problematika publikácie. Obsahové rozčlenenie publikácie do štyroch častí. Tematická oblasť publikácie.