Oneskorený budíček Slovenska
Výdavky na informačné technológie (IT) na 1 obyvateľa v SR v roku 2003 v porovnaní s krajinami strednej Európy. Zaostávanie SR za európskou pätnástkou. Hlavné priority vlády v oblasti informatizácie Slovenska. Nevyhnutnosť informatizácie vzdelávania a budovanie znalostnej ekonomiky. Informatizácia a jej vplyv na podnikateľské prostredie. Prínos IT pre ekonomiku.