Možno biznis spájať s umením ? - Dinis, Igor
Reklama ako nástroj jednosmernej komunikácie. Porovnanie reklamy s filmom, obrazom a knihou. Tvorcovia reklám a ich snaha o presadenie reklamy ako synonymum marketingu. Investície do reklamy a účinok reklamy. Reklama ako obchod spojený s umením. Názor známeho tvorcu reklamy Oliviera Toscaniho na reklamu.