Kapitálový trh na Ukrajine - Baláž, Vladimír
Makroekonomická stabilita a hospodársky rast na Ukrajine. Štruktúra kapitálového trhu. Prvý systém pre obchod s cennými papiermi (PFTS). Počet emisií a trhová kapitalizácia na PFTS. Objem obchodov na PFTS v rokoch 1997 - 2004. Obchodovanie na PFTS 1997 - 2004. Trhy dlhopisov. Privatizácia a koncentrácia majetku.