Změny slovenské politické scény a jejich vliv na vývoj česko-slovenských vztahů - Leška, Vladimír
Špecifikum česko-slovenských vzťahov. Zmeny v pomere síl na slovenskej politickej scéne po parlamentných voľbách v roku 2002. Štiepenie politických subjektov. Napäté vzťahy vo vládnej koalícii. Perspektívy vývoja pomeru síl na slovenskej politickej scéne a doporučenia pre českú zahraničnú politiku. Pomer politických síl v národnej rade SR. Volebné preferencie politických strán a hnutí na Slovensku.