Nástroje používané na monitorovanie dosiahnutého pokroku Slovenskej republiky v prístupovom procese - Adamková, Katarína
Proces rozširovania EÚ - história. Jednotlivé nástroje používané na monitorovanie dosiahnutého pokroku SR v prístupovom procese a zhodnotenie plnenia kodanských kritérií na základe Pravidelných hodnotiacich správ. HDP, ročná miera inflácie a platobná bilancia SR v rokoch 1995-2001.