Nové úlohy a smery koordinácie politík členských štátov G7 v podmienkach rozširovania - Bugárová, Judita
Postavenie G7 a EÚ vo svetovom hospodárstve. Hlavné oblasti a problémy koordinácie politík a jej dopady.