Teoretické prístupy k štúdiu regionálneho vývoja - Čajka, Peter
Ako zabezpečiť rast regiónu a regionálny ekonomický rozvoj. Súčasné teórie regionálneho vývoja. Hlavné vývojové etapy regionálnej politiky podľa J. Blažeka.