Vplyv globalizačných trendov na správanie bankových subjektov - Dávidek, Martin
Globalizácia ako svetový trend. Globalizácia v bankovníctve. Hlavné vývojové línie a trendy v bankovom sektore v súčasnosti. Bankové fúzie a akvizície v súčasnosti. Inovácie versus bezpečnosť. Inovatívny kapitál ako globálny trend. Očakáva sa zvýšený záujem bánk o retailové bankovníctvo a menších klientov.