Zakládání odbytových družstev producentů jako nástroj podpory českého zemědělství - Fibingr, Dušan
Zakladanie odbytových organizácií producentov, ktoré budú relatívne rovným partnerom maloobchodným reťazcom.. Odbytová organizácia producentov = odbytové družstvo producentov /ODP/ - vymedzenie pojmu. Pozitíva a negatíva fungovania ODP. Podpora vzniku odbytových organizácií štátom a jej dôsledky.