Európska integrácia a vzdelávanie - Gabrišová, Katarína
Význam vzdelávania v EÚ. Vzdelávacia politika Európskej únie. Harmonizovanie vzdelávacej politiky Slovenska so vzdelávacou politikou EÚ. Dôležité dokumenty. Učiaca sa spoločnosť, celoživotné vzdelávanie. Štatistické informácie o nezamestnanosti za rok 2000 podľa dosiahnutého vzdelania.