Analýza odvetvovej štruktúry hospodárstva SR so zameraním na odvetvia služieb - Novák, Jaromír, 1978-
Služby ako odvetvie národného hospodárstva. Obsahové vymedzenie pojmu národné hospodárstvo. Klasifikácia odvetví podľa ISIC. Členenie služieb podľa spôsobu realizácie. Produkcia služieb a jej ocenenie. Podiel trhových služieb na HDP. Hlavné trendy zmien postavenia odvetví služieb vo svete. Postavenie odvetví služieb v ekonomike SR a jeho vývoj. Štruktúra jednotlivých odvetví v rámci sektora služieb a jej zmeny. Analýza ďalších ukazovateľov za vybrané trhové služby.