Vliv přímých zahraničních investic na českou ekonomiku - Režňáková, Mária
Prílev priamych zahraničných investícií (PZI) do Českej republiky. Medzinárodné porovnanie objemu PZI v USD na obyvateľa do konca roka 2000. Objem investícií v priebehu 90- tych rokov. Hodnotenie vplyvu PZI v jednotlivých sektoroch hospodárstva.