Štrukturálne zmeny v slovenskom poľnohospodárstve - Bielik, Peter
Zmeny v slovenskom poľnohospodárstve, ktoré nastali od počiatku transformácie medzi fyzickými a právnickými subjektami. Zmenila sa najmä štruktúra subjektov a ich majetková podstata daná vlastníckou formou. Tabuľka uvádza početnosť a veľkostnú štruktúru agrosubjektov SR podľa právnej formy podnikania. Vplyv ekonomických reforiem na poľnohospodársku produkciu.