Skúsenosti z riadenia podniku v podmienkach transformácie (poznatky z a.s. CHEMOSVIT Svit) - Ľach, Michal
Zhrnutie a zvýraznenie doterajších praktických poznatkov a skúseností z riadenia podniku a.s. Chemosvit Svit v podmienkach prechodu od centrálno-direktívneho systému riadenia do podmienok trhovej ekonomiky, so súčasnou zmenou vlastníckych vzťahov. Proces transformácie podniku od r. 1986 s popisom zásadných zmien nevyhnutných pre úspešné fungovanie v novom prostredí, ktoré sa formuje pod celosvetovým vplyvom globalizácie.