Vybrané problémy kvantifikácie a interpretácie daňových únikov v tranzitívnych ekonomikách Českej republiky a Slovenskej republiky - Medveď, Jozef
Odhady veľkosti tieňovej ekonomiky s konštatovaním, že veľkosť tieňovej ekonomiky je vyššia v krajinách s vyšším daňovým zaťažením. Prezentácia výsledkov empirického výskumu v Českej a Slovenskej republike z oblasti daňových únikov a tieňovej ekonomiky.