Mikroekonomické modely rovnováhy odvetví - Fendeková, Eleonora, 1952-
Prezentácia niektorých východísk, ktoré predstavujú základné poznatky z modernej teórie mikroekonomickej rovnováhy odvetví. Modely rovnováhy odvetví. Modely mikroekonomickej rovnováhy trhových štruktúr.