Trestný zákon nás kriminalizuje, tvrdia podnikatelia - Fričová, Zuzana
Návrh novej trestnej legislatívy a jeho dopad na podnikateľov. Sprísnenie niektorých trestov a definovanie nových trestných činov súvisiacich s podnikaním. Spory medzi podnikateľmi a tvorcami zákona. Novinka v zákone - zneužitie účasti na hospodárskej súťaži. Poškodenie konkurenta. Konflikt pohľadávok. Kapitálové podvody. Niektoré výhrady podnikateľov predkladatelia zákona akceptovali.