Podnikateľské riziko a tvorba podnikateľských projektov - Rybárová, Daniela, 1967-
Chápanie podnikateľského rizika ako nebezpečenstva odchýlky skutočne dosiahnutých výsledkov od plánovaných, pričom do úvahy prichádza záporná, ale aj kladná odchýlka. Výsledky prieskumu stavu v oblasti manažmentu rizika na Slovensku. Softvérové prostriedky na analyzovanie a hodnotenie rizika podnikateľských projektov. Český aplikčný softvér EFINA. Možnosti, ktoré softvér umožňuje. Fázy hodnotenia. Charakteristika riešených úloh. Hodnotenie rizika technicko-ekonomickej štúdie projektu.