Vyskúšajte nákup cez internet - Gigel, Milan
Internet využívaný obchodnými firmami ako prostriedok na zvýšenie predaja. Výhody využitia internetu pri predaji. Obavy zákazníkov z možného podvodu a komplikácií. Právne predpisy rovnaké pre internetový predaj a pre predaj v obchode. Využitie internetového nákupu a jeho výhody pre zákazníka. Obozretnosť pri internetovom nákupe.