Význam Systému colných preferencií v regulácii obchodných vzťahov USA - SR - Kordoš, Marcel
Podstata Všeobecného systému colných preferencií USA /GSP/. Slovensko a využívanie GSP. Základné podmienky USA pre dovoz v rámci programu GSP, podmienky sa upravujú pre každý rok osobitne.